Certifierade hantverkare – Bra priser – Alltid med garanti

Våra områden - köksrenovering

Utforska våra områden för köksrenovering och hitta ditt perfekta kök hos oss! Köksspecialisten är din guide till köksrenovering i olika områden. Vi är stolta över att erbjuda våra tjänster inom köksrenovering i olika stadsdelar och områden i Stockholm. Vi är redo att hjälpa dig att skapa ditt drömkök oavsett var du befinner dig. Vi förstår att varje område har sin unika karaktär och stil, och vi anpassar våra köksrenoverings-lösningar för att passa just din plats. Oavsett om du bor i en modern innerstadslägenhet, en charmig förortsvilla eller en lantlig idyll i Stockholm, har vi kunskapen och erfarenheten att förvandla ditt kök till en funktionell och estetiskt tilltalande plats.

Genom att samarbeta med vårt team av erfarna designers och hantverkare kan du vara säker på att din köksrenovering kommer att utföras med omsorg och precision. Vi tar hänsyn till dina behov, önskemål och stilpreferenser för att skapa ett kök som är skräddarsytt efter dig och din familj.

Utforska våra olika områden för köksrenovering nedan och låt oss hjälpa dig att förvandla ditt kök till det perfekta utrymmet för matlagning, umgänge och njutning.

Här hittar du våra områden i Stockholm

Välkommen till Köksspecialisten, din guide till köksrenovering i Stockholms olika områden. Vi är stolta över att erbjuda våra tjänster i flera stadsdelar runt om i Stockholm, och vi är redo att hjälpa dig att förvandla ditt kök till en praktisk och stilfull plats oavsett var du bor. Vi har erfarenhet av att arbeta i olika delar av Stockholm och förstår att varje område har sin egen karaktär och stil. Oavsett om du bor i innerstaden, på Södermalm, i Vasastan eller någon annanstans i Stockholm, finns vi här för att skapa det kök du drömmer om.

Vårt team av professionella designers och hantverkare är dedikerade till att leverera högkvalitativa köksrenoveringar som passar just dina behov och preferenser. Vi tar hänsyn till både funktionalitet och estetik för att skapa ett kök som du kommer att älska att spendera tid i. Utforska våra olika områden i Stockholm nedan och låt oss hjälpa dig att skapa det perfekta köket som speglar din personlighet och livsstil.

Specialiteten – att renovera kök i StockholmTräffa oss och få offerter från Stockholms bästa byggföretag
Att renovera kök är en av våra stora specialiteter, men elinstallation, totalrenovering, badrumsrenovering samt målning och tapetsering hör också till våra kompetenser.
Adress
Ulvsundavägen 46
167 33 Bromma
Telefonnummer
072-8578797
E-post
info@koksspecialisten.se
Öppettider
måndag - fredag 08–19
lördag 10–17
söndag 12–16

© Köksspecialisten i Stockholm AB 2023. Alla rättigheter förbehållna.