Certifierade hantverkare – Bra priser – Alltid med garanti

Våra områden - Badrumsrenovering i Stockholm

Utforska våra områden för badrumsrenovering i Stockholm med omnejd och hitta ditt perfekta badrum hos oss! Köksspecialisten är din pålitliga partner när det kommer till att förnya ditt badrum. Vi är stolta över att erbjuda våra experttjänster inom badrumsrenovering i flera stadsdelar och områden runt Stockholm. Oavsett var du befinner dig är vi redo att guida dig i skapandet av ditt drömbadrum. Vi förstår att varje område har sin egen unika stil och atmosfär, och vi anpassar våra badrumsrenoveringslösningar för att harmonisera med din plats. Vare sig du bor i en modern citylägenhet, en pittoresk förortsvilla eller en lantlig idyll i Stockholm, så besitter vi den kunskap och erfarenhet som krävs för att omvandla ditt badrum till en funktionell och estetiskt tilltalande oas.

Här hittar du våra områden i Stockholm

Välkommen till Köksspecialisten, din guide till badrumsrenovering i Stockholms olika områden. Genom att samarbeta med vårt kompetenta team av designers och hantverkare kan du vara trygg i att din badrumsrenovering kommer att utföras med noggrannhet och engagemang. Vi tar hänsyn till dina individuella behov, önskemål och stilpreferenser för att skapa ett badrum som är skräddarsytt efter dig och din livsstil. Kika in våra olika områden för badrumsrenovering nedan och låt oss hjälpa dig att omvandla ditt badrum till det perfekta utrymmet för avkoppling och välmående.

Specialiteten – att renovera kök i StockholmTräffa oss och få offerter från Stockholms bästa byggföretag

Att renovera kök är en av våra stora specialiteter, men elinstallation, totalrenovering, badrumsrenovering samt målning och tapetsering hör också till våra kompetenser.
Adress
Ulvsundavägen 46
167 33 Bromma
Telefonnummer
072-8578797
E-post
info@koksspecialisten.se
Öppettider
måndag - fredag 08–19
lördag 10–17
söndag 12–16

© Köksspecialisten i Stockholm AB 2023. Alla rättigheter förbehållna.