Totalrenovering i StockholmDags för stor renovering?

Totalrenovering

Har köket och badrummet blivit slitet och fult med åren? Hör av dig till oss – vi kan erbjuda totalrenovering utförd av kompetenta och erfarna hantverkare. Vi utför totalrenoveringar i hela Stockholm med fokus på Täby, Danderyd, Djursholm, Upplands Väsby, Vallentuna, Sollentuna, Åkersberga, Lidingö och övriga norrort. Inget uppdrag är för stort för oss.

Den samlade kompetens som våra hantverkare har gör att vi kan ta oss hand totalrenoveringar. El- och VVS-installationer, måleri- och snickeriarbeten, installation av vitvaror – vi genomför allt som krävs vid en totalrenovering av en bostad i Stockholm.

Vi tar hela ansvaret från början till slut

När du anlitar oss för att skapa ditt nya hem så behöver du bara ha kontakt med oss – vi har all den expertis du behöver. Så mycket enklare för dig som kund. Vi tar oss an det mesta – allt från mindre fritidshus till större kommersiella lokaler.

I vårt arbete strävar vi alltid efter att uppfylla våra kunders behov av proffsigt genomförda byggarbeten av högsta kvalitet till priser som är konkurrenskraftiga på den svenska marknaden.

Våra kompetenta och målmedvetna medarbetare utför byggnationer, installation och service och vi arbetar alltid hårt för att skapa förtroende och långvariga relationer med våra kunder.

Totalrenovering i Stockholm – kvalitetsmål

Alla våra utförda arbeten ska kvalitetssäkras. Vi ska alltid hålla tidsplan och budget. Våra uppdragsgivare ska alltid bli nöjda till hundra procent.

När vi tar ansvaret för en totalentreprenad så tar vi tag i hela processen. Vi ser till att allt material levereras på rätt plats i rätt tid. Sedan leder vi dig igenom renoveringsprocessen och tar hand om de eventuella problem som kan dyka upp. Du behöver bara välja material, färger och bestämma vilken inredningsstil du vill ha – vi sköter hela arbetet. Men vill du ha hjälp och rådgivning med dessa frågor så finns vi här för dig.

Våra projektledare

Som byggföretag med stor bredd så erbjuder vi även erfaren och kompetent projektledning. Vi kan ge dig som privatperson eller företagare rådgivning som inkluderar alla aspekter av byggnation: budget, arkitektur och ritningar, konstruktion, materialval med mera. Vi kan bli det stöd du behöver för att ditt renoveringsprojekt ska bli lyckat.

Hos oss finns breda kunskaper inom bygg

Anlitar du oss för en totalrenovering så får du ett stort antal fördelar. En av de viktigaste är en värdehöjning, som på sikt kan bli en lyckosam affär. Oavsett om du renoverar bostaden för att öka trivseln för dig och din familj eller om du vill sälja vidare så kan vi uppnå goda resultat.

Totalrenoveringsbloggen

Våra projektledare lägger upp planen och föjer upp den
8 mars, 2021
Våra projektledare lägger upp planen och föjer upp den
Som byggföretag med stor bredd så erbjuder vi även erfaren och kompetent projektledning. Vi kan ge dig som privatperson eller företagare rådgivning som inkluderar alla aspekter av byggnation
Lägenhetsrenovering Stockholm
7 mars, 2021
Lägenhetsrenovering Stockholm
Att förnya i hemmet ligger ofta högt på mångas önskelista! Oavsett vilken typ av renovering du vill göra så kan vi färdigställa den kostnadseffektivt enligt gällande branschregler. Vi har hjälpt många att förverkliga sina renoveringsdrömmar när det gäller renovering i Stockholm.
Dags att renovera hemma
5 mars, 2021
Dags att renovera hemma
Vi hjälper dig i Stockholm som ska renovera din lägenhet eller villa. Hos oss får du ett sammansvetsat team som har god erfarenhet av att hjälpa privatpersoner med sina renoveringsprojekt.
Adress
Ulvsundavägen 46
167 33 Bromma
Telefonnummer
08-403 045 74
E-post
info@koksspecialisten.se
Öppettider
måndag - fredag 08–19
lördag 10–17
söndag 12–16

© Köksspecialisten i Stockholm AB 2023. Alla rättigheter förbehållna.