Totalrenovering i StockholmÄr det dags för en omfattande renovering?

Totalrenovering

Har både köket och badrummet förlorat sin glans och blivit nedgånget med åren? Tveka inte att kontakta oss redan idag. Vi står redo att erbjuda en fullständig renovering som utförs av skickliga och erfarna hantverkare. Våra totalrenoveringar täcker hela Stockholmsområdet, med särskilt fokus på områden som Täby, Danderyd, Djursholm, Upplands Väsby, Vallentuna, Sollentuna, Åkersberga, Lidingö och andra norrortsområden. Inget projekt är för stort för oss.

Den samlade kompetensen hos våra hantverkare gör oss kapabla att ta oss an totalrenoveringar. Oavsett om det handlar om el- och VVS-installationer, målnings- och snickeriarbeten eller installation av vitvaror, så genomför vi alla nödvändiga moment vid en fullständig bostadsrenovering i Stockholm.

Vi bär det fullständiga ansvaret från början till slut

När du väljer att samarbeta med oss på Köksspecialisten för att skapa ditt nya hem, så behöver du bara ha en kontakt – vi besitter all den nödvändiga expertisen. Det blir betydligt enklare för dig som kund. Vi tar på oss en mängd olika uppdrag – allt från mindre fritidshus till större kommersiella fastigheter.

Vårt arbete präglas alltid av en strävan att tillgodose våra kunders behov genom professionellt utförda byggprojekt av högsta kvalitet, till priser som är konkurrenskraftiga på den svenska marknaden. Våra kompetenta och engagerade medarbetare genomför byggnationer, installationer och service med stort engagemang. Vi jobbar ständigt hårt för att bygga förtroende och långvariga relationer med våra kunder.

Komplett totalrenovering i Stockholm – vårt mål för kvalitet

Samtliga av våra genomförda projekt genomgår en noggrann kvalitetssäkring. Vi åtar oss alltid att följa tidsplanen och budgeten. Vårt huvudmål är att våra uppdragsgivare alltid ska vara hundraprocentigt nöjda.

När vi tar på oss ansvaret för en totalentreprenad, tar vi itu med hela processen. Vi ser till att allt material levereras korrekt och i rätt tid. Därefter guidar vi dig genom hela renoveringsprocessen och tar hand om eventuella problem som kan uppstå. Ditt ansvar blir att välja material, färger och definiera din önskade inredningsstil – själva arbetet sköter vi. Men om du önskar assistans eller rådgivning angående dessa val, så står vi här till din tjänst.

Våra projektledare

Som byggföretag med stor bredd så erbjuder vi även erfaren och kompetent projektledning. Vi kan ge dig som privatperson eller företagare rådgivning som inkluderar alla aspekter av byggnation: budget, arkitektur och ritningar, konstruktion, materialval med mera. Vi kan bli det stöd du behöver för att ditt renoveringsprojekt ska bli lyckat.

Hos oss finns breda kunskaper inom bygg

Anlitar du oss på Köksspecialisten – din byggfirma i Stockholm – för en totalrenovering så får du ett stort antal fördelar. En av de viktigaste är en värdehöjning, som på sikt kan bli en lyckosam affär. Oavsett om du renoverar bostaden för att öka trivseln för dig och din familj eller om du vill sälja vidare så kan vi uppnå goda resultat. Följ oss på Instagram för att bli inspirerad!

Totalrenoveringsbloggen

Så hittar du en pålitlig byggfirma i Stockholm
19 juli, 2023
Så hittar du en pålitlig byggfirma i Stockholm
Att hitta en pålitlig byggfirma i Stockholm kräver lite forskning och omsorg. Oavsett om du behöver hjälp med din köksrenovering, badrumsrenovering eller totalrenovering är det otroligt viktigt att anlitar en pålitlig och kompetent byggföretag. I det här inlägget hittar du några steg du kan ta hänsyn till för att säkerställa att du samarbetar med rätt...
Våra projektledare lägger upp planen och föjer upp den
8 mars, 2021
Våra projektledare lägger upp planen och föjer upp den
Som byggföretag med stor bredd så erbjuder vi även erfaren och kompetent projektledning. Vi kan ge dig som privatperson eller företagare rådgivning som inkluderar alla aspekter av byggnation
Lägenhetsrenovering Stockholm
7 mars, 2021
Lägenhetsrenovering Stockholm
Att förnya i hemmet ligger ofta högt på mångas önskelista! Oavsett vilken typ av renovering du vill göra så kan vi färdigställa den kostnadseffektivt enligt gällande branschregler. Vi har hjälpt många att förverkliga sina renoveringsdrömmar när det gäller renovering i Stockholm.
Adress
Ulvsundavägen 46
167 33 Bromma
Telefonnummer
072-8578797
E-post
info@koksspecialisten.se
Öppettider
måndag - fredag 08–19
lördag 10–17
söndag 12–16

© Köksspecialisten i Stockholm AB 2023. Alla rättigheter förbehållna.