Certifierade hantverkare - Bra priser - Alltid med garantiRenovering Älta

Genom åren har vi färdigställt många renoveringar i Stockholm. Våra hantverkare har gedigen erfarenhet inom såväl lägenhetsrenovering i Stockholm som badrumsrenovering och köksrenovering i Stockholm. Tveka inte att ta kontakt med oss, när du söker duktiga, lyhörda och certifierade hantverkare; Vi delar gärna med oss av våra kunskaper när du behöver tips och hjälp till din renovering Stockholm.
Renovering Älta

Renovering Älta med Köksspecialisten i Stockholm

Våra hantverkartjänster inom Renovering Stockholm:

  • Rivningsarbeten
  • Lägenhetsrenovering
  • Snickeriarbeten
  • Målning och tapetsering (ink. underarbeten)
  • Golvläggning och golvslipning (inkl. Ytbehandling)
  • Köksrenovering och montering av kök.
  • Plattsättning (Underentreprenad – Certifierade plattsättare)
  • VVS-arbeten (Underentreprenad – Säker Vatten)
  • El-installationer (Underentreprenad – Behöriga Elektriker)
  • Försäljning och installation av stenbänkar

Lägenhetsrenovering i Stockholm är en god investering!

Det har blivit allt vanligare att renovera hemma, speciellt i Stockholm där efterfrågan på bostäder ständigt ökar. Att förnya i hemmet ligger även högt på mångas önskelista. En lägenhetsrenovering i Stockholm kan därmed vara en god investering om den utförs och planeras på rätt sätt. Oavsett typ av renovering du vill genomföra, så kan vi hjälpa dig att färdigställa den professionellt, kostnadseffektivt och enligt dina önskemål.

Renovera lägenhet i Stockholm

Att renovera en lägenhet är ett stort projekt, som kräver noggrann planering av många yrkesgrupper. Lägenhetsrenovering kräver även en erfaren projektledare som är lyhörd för dina önskemål och som ser till att arbeten utförs i rätt ordning utan att det uppstår onödiga väntetider.

En lägenhetsrenovering i Stockholm omfattar ofta många arbetsmoment av olika yrkesgrupper. VVS arbeten som utförs säkrast av rörmokare som är utbildade enligt Säker Vatten, målning och snickeriarbeten som utförs av hantverkare med god yrkesvana,  installation av tätskikt och plattsättning som utförs av plattsättare som utfärdar ett giltigt kvalitetsdokument osv.

Planeringsguide vid renovering

Gå igenom vilka behov ni har och hur ni vill utnyttja utrymmen. Spara bilder på lösningar/design som ni gillar, skapa en mood-board med färger och stilar som tilltalar er. Ta med olika detaljer och allt annat ni vill prioritera vid eran renovering.

Planeringen är ytterst viktig när du vill lyckas med att renovera lägenhet!

En tydlig ritning och en bra renoveringsplan är grunden till en lyckad renovering.
Noggrann planering är även viktig för att ditt renoveringsprojekt inte drar ut på tiden.

Mät och planera rummens olika ytor samt planera var alla möbler skall stå. När väl renoveringen är igång så kan det vara svårt att göra ändringar, se därför till att ha en ordentlig ritning från början, så sparar du både tid och pengar. Med en ritning är det även enklare att kontrollera om dina idéer är genomförbara.

Om du ska renovera ett äldre hus med gjutjärn stammar, kan det löna sig att göra ett stambyte när du ändå renoverar badrummet eller köket. Gjutjärn stammar har en livslängd på ca: 40–50 år och det kan bli onödigt kostsamt att behöva renovera igen om stammen skulle börja läcka.

Att beräkna en budget när du renoverar lägenhet

Gör i ordning en rimlig budget, hur mycket din renovering kommer att kosta i material- och arbetskostnader. Innan du kan beräkna din budget bör du ha en klar bild över vilka arbetsinsatser din renovering kräver. Skriv en prioriteringslista över vilka arbeten och materialval du vill prioritera när du renoverar en lägenhet, för att underlätta eventuella ändringar om din budget inte skulle räcka till.

ROT-avdraget gör din renovering billigare!

Enligt skatteverkets regler 2021 får du ROT-avdrag med 30% av hela arbetskostnaden, med högst 50 000 kr per ägare/år. Kontrollera om du har rätt till ROT-avdrag och hur mycket du har kvar att utnyttja på Skatteverkets hemsida.

Specialiteten – att renovera i StockholmTräffa oss och få offerter från Stockholms bästa byggföretag
Att renovera är en av våra stora specialiteter, men elinstallation, totalrenovering, badrumsrenovering, köksrenovering samt målning och tapetsering hör också till våra kompetenser.

Köksspecialisten finns i: Botkyrka, Danderyd, Ekerö, Haninge,

Huddinge, Järfälla, Lidingö, Nacka, Norrtälje, Nykvarn,

Nynäshamn, Salem, Sigtuna, Sollentuna, Solna, Stockholm,

Sundbyberg, Södertälje, Tyresö, Täby, Upplands-Bro, Upplands Väsby,

Vallentuna, Vaxholm, Värmdö, Österåker, Bromma, Djursholm, ingarö,

Gustavsberg, Kungsängen, Märsta, Rönninge, saltsjöbaden, Tumba, Åkersberga.

Renovering Älta

Adress
Ulvsundavägen 46
167 33 Bromma
Telefonnummer
072-8578797
E-post
info@koksspecialisten.se
Öppettider
måndag - fredag 08–19
lördag 10–17
söndag 12–16

© Köksspecialisten i Stockholm AB 2023. Alla rättigheter förbehållna.