Certifierade hantverkare - Bra priser - Alltid med garantiRenovera Badrum Södertälje

Vi är en hantverksfirma som har de flesta yrkeskategorier inom samma tak. Vi kan utföra snickerier, elektrikerjobb och vvs-arbeten. Detta är något som gör hela köksrenoveringsprojektet lättare för dig som kund. Vi kan på ett lugnt och tryggt sätt säkerställa att arbetet utförs av behörig, kompetent och certifierad personal.
Renovera Badrum Södertälje med Köksspecialisten i Stockholm

Renovera Badrum Södertälje, Om du behöver någon som kan badrumsrenovering i Stockholm har du kommit till helt rätt ställe. Vi har många års erfarenhet av branschen, ett stort nätverk av nöjda kunder samt den nödvändiga expertis och de tillstånd som krävs för att arbeta i våtutrymmen.

Våra hantverkare är certifierade och har omfattande erfarenhet av badrumsrenovering. Vi har även experter på el och säkra elinstallationer i badrum. Hos oss är du alltid garanterad hög kvalitet och kan känna dig trygg med att lämna över totalansvaret till oss.

Kontakta oss för en kostnadsfri offert eller gratis rådgivning gällande planering av ditt nya badrum!

Vår kvalitativa arbetsmetod:

 • Offertförfrågan
 • Personligt möte
 • Detaljerad offert
 • Godkännande
 • Tydliga avtal
 • Planering
 • Byggstart
 • Genomgång
 • Besiktning

Omfattande erfarenhet av badrumsrenovering i Stockholm

Vi har omfattande erfarenhet av att renovera badrum och att utföra andra VVS-arbeten i Stockholm med omnejd. Vi samarbetar även med specialister på el för att du ska få en komplett service när du anlitar oss. Naturligtvis utlovar vi och levererar resultat av samma höga kvalitet varje gång – oavsett om ditt uppdrag är stort eller litet.

För att du som kund ska kunna slappna av tar vi hand om allt som har med projektet att göra. Du behöver alltså inte kontakta något annat företag än oss, utan kan luta dig tillbaka för att sedan njuta av det färdiga resultatet.

Detta är något som skiljer oss från många av konkurrenterna eftersom vi faktiskt klarar av att genomföra ombyggnationerna, byggnationerna och renoveringarna på egen hand, från början till slut.

Vi utför badrumsrenoveringar åt framförallt privatpersoner men även fastighetsägare och bostadsrättsföreningar. För att kunna uppfylla dina önskemål på bästa sätt vill vi gärna prata ihop oss ordentligt innan vi påbörjar arbetet för att på så sätt kunna skräddarsy våra tjänster efter dina behov.

Renovera badrum, Referenser och inspiration

Under fliken referenser hittar du exempel på hur vi kan hjälpa dig förverkliga ditt drömbadrum. Du är även givetvis välkommen att kontakta oss direkt för att få ytterligare, mer specifika, referenser på badrumsrenoveringar i Stockholm som vi har utfört. Ange bara vilken typ av badrum du är intresserad av så tar vi fram lämpligt och relevant material.

Specialiteten – att renovera badrum i StockholmTräffa oss och få offerter från Stockholms bästa byggföretag
Att renovera badrum är en av våra stora specialiteter, men elinstallation, totalrenovering, köksrenovering samt målning och tapetsering hör också till våra kompetenser.

Varför våra kunder väljer oss?

 • Pålitlighet – vi ser till att resultatet blir enligt dina önskemål.
 • Certifierade hantverkare – vi har den certifikat och den behörighet som krävs.
 • Kvalitet till bra pris – du ska inte behöva betala för mycket för hög kvalitet.
 • Vi håller tidsplanen – våra hantverkare ligger alltid på för att hålla sig inom den planerade tiden.

Priser

Varje projekt är unikt, men generellt sett står sig våra priser på badrumsrenovering väl i branschen. När du kontaktar oss för en offert får du alltid ett väl genomarbetat prisförslag utan dolda kostnader och överraskningar. Läs mer om kostnader, skattefrågor och finansiering här!

Köksspecialisten finns i: Botkyrka, Danderyd, Ekerö, Haninge,

Huddinge, Järfälla, Lidingö, Nacka, Norrtälje, Nykvarn,

Nynäshamn, Salem, Sigtuna, Sollentuna, Solna, Stockholm,

Sundbyberg, Södertälje, Tyresö, Täby, Upplands-Bro, Upplands Väsby,

Vallentuna, Vaxholm, Värmdö, Österåker, Bromma, Djursholm, ingarö,

Gustavsberg, Kungsängen, Märsta, Rönninge, saltsjöbaden, Tumba, Åkersberga.

Renovera Badrum Södertälje

Adress
Ulvsundavägen 46
167 33 Bromma
Telefonnummer
072-8578797
E-post
info@koksspecialisten.se
Öppettider
måndag - fredag 08–19
lördag 10–17
söndag 12–16

© Köksspecialisten i Stockholm AB 2023. Alla rättigheter förbehållna.