XL ByggAllt inom bygg och renovering

XL Bygg - partner till Köksspecialisten i Stockholm

XL Bygg – partner till Köksspecialisten i Stockholm din ultimata destination för byggprojekt. De är en svensk byggvarukedja som erbjuder ett brett sortiment av byggmaterial och produkter för både yrkesmässig användning och hemmafixare. XL Bygg har ett nätverk av fristående butiker över hela landet, där varje butik ägs och drivs av lokala entreprenörer. Detta ger de en stor geografisk täckning och även möjlighet att erbjuda lokalt anpassad service och expertis. Kedjan fokuserar på att erbjuda högkvalitativa produkter från välkända leverantörer och har ett stort utbud av allt från trävaror och byggmaterial till verktyg, färg och inredning.

Varför välja XL Bygg?

Tillsammans med Köksspecialisten i Stockholm och XL Bygg kan du vara säker på att din totalrenovering, köksrenovering eller badrumsrenovering kommer att bli en succé. Utöver försäljning av byggmaterial erbjuder de även tjänster som rådgivning, materialberäkning och hemleverans. Genom att samarbeta med professionella hantverkare kan de också erbjuda byggtjänster som renoveringar, tillbyggnader och nybyggnationer.

XL Bygg tillsammans med Köksspecialisten i Stockholm strävar efter att vara en pålitlig partner för både yrkesmässiga kunder och privatpersoner som är engagerade i byggprojekt. Genom sitt omfattande sortiment, kompetenta personal och lokal förankring har de etablerat sig som en av de ledande aktörerna inom byggvaruhandeln i Sverige.

xlbygg

Fördelar med XL Bygg

Det finns flera fördelar med att välja Xl Bygg via Köksspecialisten.se – byggfirma i Stockholm som din partner inom totalrenovering, köksrenovering eller badrumsrenovering. Här är några av dem:

  1. De erbjuder ett omfattande sortiment av byggmaterial, verktyg, färg och inredning. Detta gör det möjligt att hitta allt du behöver för ditt projekt på ett och samma ställe. Vilket sparar tid och minimerar behovet av att handla från flera olika källor.
  2. XL Bygg satsar på att erbjuda högkvalitativa produkter från välkända leverantörer. Detta innebär att du kan lita på att de produkter du köper är av bra kvalitet och kommer att hålla över tid.
  3. Varje butik ägs och drivs av lokala entreprenörer. Detta innebär att de har en stark lokal förankring och kunskap om de specifika behoven i ditt område. Du kan förvänta dig personlig service och rådgivning som är anpassad efter dina lokala förhållanden.
  4. Utöver försäljning av byggmaterial erbjuder de olika tjänster och lösningar. Till exempel allt från materialberäkning och ritnings-hjälp till hemleverans och specialbeställningar.

Följ oss på Instagram för att bli inspirerad!

Här hittar du alla våra partners:

KvikBallingslövHTHMarbodalBeijer, Hornbach, KakelspecialistenBauhausSekelskiftePicky LivingBadrumsspecialisten.

Badrumsbloggen

Så hittar du en pålitlig byggfirma i Stockholm
19 juli, 2023
Så hittar du en pålitlig byggfirma i Stockholm
Att hitta en pålitlig byggfirma i Stockholm kräver lite forskning och omsorg. Oavsett om du behöver hjälp med din köksrenovering, badrumsrenovering eller totalrenovering är det otroligt viktigt att anlitar en pålitlig och kompetent byggföretag. I det här inlägget hittar du några steg du kan ta hänsyn till för att säkerställa att du samarbetar med rätt...
IKEA köksplanering
19 juli, 2023
IKEA köksplanering
Ikea köksplanering är en tjänst som erbjuds av Ikea för att hjälpa kunder att skapa sina drömkök. Det är en praktisk och användarvänlig service som hjälper dig att designa och planera ditt kök med hjälp av Ikea-möbler och tillbehör. För att dra nytta av Ikea köksplanering, kan du förslagsvis börja med att besöka deras webbplats....
Köksplanering
19 juli, 2023
Köksplanering
Köksplanering är processen att designa och planera ett kök utifrån individuella behov, önskemål och det tillgängliga utrymmet. Det är en viktig del av att skapa ett funktionellt, estetiskt tilltalande och praktiskt köksutrymme. När du planerar ett kök är det viktigt att ta hänsyn till flera faktorer. Till exempel utformning, förvaring, arbetsytor, vitvaror, belysning och material....
Adress
Ulvsundavägen 46
167 33 Bromma
Telefonnummer
08-403 045 74
E-post
info@koksspecialisten.se
Öppettider
måndag - fredag 08–19
lördag 10–17
söndag 12–16

© Köksspecialisten i Stockholm AB 2023. Alla rättigheter förbehållna.