MarbodalOmvandla tidlös design till en modern form

Marbodal - partner till Köksspecialisten i Stockholm

Marbodal – partner till Köksspecialisten – din ultimata byggfirma i Stockholm. Företaget grundades 1929 och har sedan dess blivit välkänt för sin högkvalitativa design och tillverkning av kök. Marbodal är ett svenskt företag som specialiserar sig på att tillverka och sälja kök och förvaringslösningar. De erbjuder ett brett utbud av köksprodukter. Inklusive skåp, bänkskivor, vitvaror och tillbehör, och strävar efter att erbjuda innovativa lösningar som kombinerar funktionalitet med stil. Företaget är känt för att anamma tidlös design och att erbjuda kundanpassade kök som passar olika smaker och behov.

Varför välja Marbodal?

Tillsammans med Köksspecialisten i Stockholm och Marbodal kan du vara säker på att din köksrenovering kommer att bli en framgångsrik resa. Marbodal erbjuder inte bara högkvalitativa produkter, utan också professionell vägledning och personlig service som hjälper dig att förverkliga din köksrenovering.

Vi förstår vikten av att skapa ett kök som både inspirerar och imponerar. Genom att kombinera våra kunskaper och expertis kan vi tillsammans hjälpa dig att skapa en modern och funktionell yta. Som passar din personliga stil och behov. Vårt samarbete ger dig tillgång till en omfattande kollektion av köks- och badrumsprodukter från Marbodal. Vilket innebär att du har möjlighet att välja bland en mängd olika stilar, färger och material.

Marbodal

Fördelar med Marbodal

Det finns flera fördelar med att välja Marbodal via Köksspecialisten.se. Här är några av dem:

    1. Marbodal är känt till exempel för sin tidlösa design som inte bara är trendig för stunden. Utan som kommer att hålla sig stilren och aktuell även långt framöver. Det gör att ditt kök kommer att se fräscht och modernt ut under många år.
    2. De strävar efter att erbjuda högkvalitativa produkter av bästa möjliga standard. De använder noggrant utvalda material och moderna tillverkningsmetoder för att säkerställa hållbarhet och hållbarhet för sina produkter. Det betyder dessutom att du kan förvänta dig pålitliga och långvariga lösningar för ditt kök.
    3. Marbodal erbjuder en stor flexibilitet när det gäller anpassning av kök. De förstår att varje kunds behov och preferenser kan skilja sig. Därför kan de skapa skräddarsydda lösningar som passar just din stil, smak och funktionalitet.
    4. De strävar alltid efter att vara i framkant när det gäller design och innovation. De håller sig uppdaterade med de senaste trenderna och teknikerna inom köksdesign och implementerar dem i sina produkter.

Följ oss på Instagram för att bli inspirerad!

Här hittar du alla våra partners:

KvikBallingslövHTH, BeijerXL ByggHornbachKakelspecialistenBauhausSekelskiftePicky LivingBadrumsspecialisten.

Adress
Ulvsundavägen 46
167 33 Bromma
Telefonnummer
08-403 045 74
E-post
info@koksspecialisten.se
Öppettider
måndag - fredag 08–19
lördag 10–17
söndag 12–16

© Köksspecialisten i Stockholm AB 2023. Alla rättigheter förbehållna.