KvikRenovera kök, bardrum eller garderober

Kvik - partner till Köksspecialisten i Stockholm

Kvik – partner till Köksspecialisten. Kvik är destination för stilfullt och funktionellt kök, badrum och garderob! Tillsammans med oss kan du upptäcka en värld av inspirerande design. Men även kreativa lösningar och högkvalitativa produkter som hjälper dig skapa ditt drömutrymme.

Vi förstår att ditt kök, badrum och garderob är centrala delar av ditt hem. Platser där stil möter funktionalitet och där du kan uttrycka din personliga smak. Med detta i åtanke strävar vi efter att erbjuda dig en unik upplevelse som kombinerar modern design med smarta och genomtänkta lösningar.

Varför välja Kvik?

Hos Kvik hittar du ett brett sortiment av köksmodeller, badrumsinredningar och garderobsalternativ. Kvik erbjuder olika stilar, färger och materialval för att passa just dina preferenser och behov. Vårt engagerade team av experter finns tillgängligt för att hjälpa dig genom hela processen – från idé och design till installation och färdigställande.

Oavsett om du är ute efter ett modernt och minimalistiskt kök. Ett lyxigt och avkopplande badrum eller en välorganiserad och stilren garderob, är Kvik här för att göra din vision till verklighet. Med vårt fokus på kvalitet, funktion och estetik strävar vi efter att skapa utrymmen som du kommer att älska att spendera tid i, år efter år.

Kontakta oss för att ta del av praktiska tips och information om Kviks produkter och tjänster. Oavsett om du planerar en renovering eller bygger ett nytt hem, är Kvik din partner för att skapa ditt drömutrymme.

Kvik

Fördelar med Kvik

Att välja Kvik för ditt kök, badrum eller garderob innebär att du får tillgång till en rad fördelar och unika egenskaper. Här är några skäl till varför du bör överväga att välja Kvik via Köksspecialisten.se – byggfirma i Stockholm:

    1. Design och kvalitet: Kvik är känt för sin stilrena och moderna design. De strävar efter att skapa tidlösa och funktionella utrymmen som inte bara ser fantastiska ut. Utan också är byggda för att hålla länge. Kvik lägger stor vikt vid kvaliteten på våra produkter och använder endast noggrant utvalda material för att säkerställa hållbarhet och pålitlighet.
    2. Smarta lösningar: De tror på att kombinera skönhet med funktionalitet. Experter hos Kvik förstår vikten av att ha välorganiserade och praktiska utrymmen, och därför erbjuder de innovativa lösningar som gör det lättare för dig att hantera din vardag.
    3. Prisvärdhet: Med de hittar du högkvalitativa produkter till konkurrenskraftiga priser. De strävar efter att ge dig valuta för pengarna och göra design och kvalitet tillgängligt för alla. Även deras priser är transparenta och erbjuder olika alternativ för att passa olika budgetar.
    4. Hållbarhet: De är engagerade i att minska vår påverkan på miljön. Användning av hållbara material och strävan efter att minska resursslöseri genom effektiv produktion och återvinning. Smarta energieffektiva lösningar som hjälper dig att minska din egen energiförbrukning.

Badrumsbloggen

Kan en badrumsrenovering i Stockholm höja värdet på min bostad?
8 mars, 2021
Kan en badrumsrenovering i Stockholm höja värdet på min bostad?
I Stockholm bygger man för lite bostäder i förhållande till det stora antal människor som hela tiden flyttar in och detta medför att marknaden för de befintliga bostäderna är väldigt het.
10 tips till dig som ska renovera badrum
7 mars, 2021
10 tips till dig som ska renovera badrum
Badrummet är ett rum i bostaden som används väldigt ofta och ett fint och vackert badrum kan skänka mycket glädje till hela familjen. I den här artikeln ger vi 10 konkreta tips på saker att tänka på inför en badrumsrenovering.
Att inreda ett badrum
5 mars, 2021
Att inreda ett badrum
Att inreda ett badrum, Badrummet är kanske det rum som används mest i ett hem. Det ska vara praktiskt och funktionellt. Det ska vara säkra vatteninstallationer och väl dragen el. Men det är också en plats dit många familjemedlemmar söker sig för avkoppling och vardagslyx. Därför är det viktigt att ett badrum ger ett harmoniskt intryck.
Adress
Ulvsundavägen 46
167 33 Bromma
Telefonnummer
08-403 045 74
E-post
info@koksspecialisten.se
Öppettider
måndag - fredag 08–19
lördag 10–17
söndag 12–16

© Köksspecialisten i Stockholm AB 2023. Alla rättigheter förbehållna.