KvikRenovera kök, bardrum eller garderober

Kvik - partner till Köksspecialisten i Stockholm

Kvik – partner till Köksspecialisten. Hos de hittar du ett stilfullt och funktionellt kök, badrum och garderob! Här finns det även kreativa lösningar och högkvalitativa produkter som hjälper dig skapa ditt drömutrymme.

Vi förstår att ditt kök, badrum och garderob är centrala delar av ditt hem. Platser där stil möter funktionalitet och där du kan uttrycka din personliga smak. Med detta i åtanke strävar vi efter att erbjuda dig en unik upplevelse som kombinerar modern design med smarta och genomtänkta lösningar.

Varför välja Kvik?

Hos Kvik hittar du ett brett sortiment av köksmodeller, badrumsinredningar och garderobsalternativ. De erbjuder dessutom olika stilar, färger och materialval för att passa just dina preferenser och behov. Vårt engagerade team av experter finns tillgängligt för att hjälpa dig genom hela processen – från idé och design till installation och färdigställande.

Oavsett om du är ute efter ett modernt och minimalistiskt kök. Ett lyxigt och avkopplande badrum eller en välorganiserad och stilren garderob, är vi här för att göra din vision till verklighet. Med fokus på kvalitet, funktion och estetik strävar vi efter att skapa utrymmen som du kommer att älska att spendera tid i, år efter år.

Kvik

Fördelar med Kvik

Att välja Kvik för ditt kök, badrum eller garderob innebär att du får tillgång till en rad fördelar och unika egenskaper. Här är några skäl till varför du bör överväga att välja Kvik via Köksspecialisten.se – byggfirma i Stockholm:

    1. Kvik är känt för sin stilrena och moderna design. De strävar efter att skapa tidlösa och funktionella utrymmen som inte bara ser fantastiska ut. Utan också är byggda för att hålla länge.
    2. Dessutom tror de på att kombinera skönhet med funktionalitet. Experter hos Kvik förstår vikten av att ha välorganiserade och praktiska utrymmen. Därför erbjuder de innovativa lösningar som gör det lättare för dig att hantera din vardag.
    3. Hos de hittar du högkvalitativa produkter till konkurrenskraftiga priser.
    4. Sist men inte minst. De är engagerade i att minska påverkan på miljön. Användning av hållbara material och strävan efter att minska resursslöseri genom effektiv produktion och återvinning. Smarta energieffektiva lösningar som hjälper dig att minska din egen energiförbrukning.

Följ oss på Instagram för att bli inspirerad!

Här hittar du alla våra partners:

Ballingslöv, HTHMarbodalBeijerXL ByggHornbachKakelspecialistenBauhausSekelskiftePicky LivingBadrumsspecialisten.

Badrumsbloggen

Vad kostar det att renovera ett badrum?
31 oktober, 2023
Vad kostar det att renovera ett badrum?
Att renovera ett badrum är en av de mest populära projekt när det kommer till att förbättra sitt hem. Ett fräscht och modernt badrum kan inte bara öka trivseln i ditt hem, utan även öka värdet på din bostad. Men en badrumsrenovering är inte en billig affär, och kostnaderna kan variera kraftigt beroende på olika...
Så hittar du en pålitlig byggfirma i Stockholm
19 juli, 2023
Så hittar du en pålitlig byggfirma i Stockholm
Att hitta en pålitlig byggfirma i Stockholm kräver lite forskning och omsorg. Oavsett om du behöver hjälp med din köksrenovering, badrumsrenovering eller totalrenovering är det otroligt viktigt att anlitar en pålitlig och kompetent byggföretag. I det här inlägget hittar du några steg du kan ta hänsyn till för att säkerställa att du samarbetar med rätt...
Kan en badrumsrenovering i Stockholm höja värdet på min bostad?
8 mars, 2021
Kan en badrumsrenovering i Stockholm höja värdet på min bostad?
I Stockholm bygger man för lite bostäder i förhållande till det stora antal människor som hela tiden flyttar in och detta medför att marknaden för de befintliga bostäderna är väldigt het.
Adress
Ulvsundavägen 46
167 33 Bromma
Telefonnummer
072-8578797
E-post
info@koksspecialisten.se
Öppettider
måndag - fredag 08–19
lördag 10–17
söndag 12–16

© Köksspecialisten i Stockholm AB 2023. Alla rättigheter förbehållna.