HTHUppfyller dina drömmar och matchar din budget

HTH - partner till Köksspecialisten i Stockholm

HTH – partner till Köksspecialisten i Stockholm och din ultimata destination för kökskärlek som håller. Hos HTH kombinerar de passion för design, funktionalitet och hållbarhet. För att skapa kökslösningar som kommer att inspirera dig och stå tidens prövningar. Vår breda erfarenhet och expertis i köksbranschen är vi stolta tillsammans med HTH att erbjuda en omfattande portfölj av innovativa produkter. Men även skräddarsydda lösningar som kommer att förvandla ditt kök till en hjärta resande plats. Oavsett om du planerar en renovering eller ett helt nytt kök, är vi här för att hjälpa dig att förverkliga dina drömmar. Låt oss tillsammans skapa ett kök där kärleken till matlagning och samvaro blir en varaktig upplevelse.

Varför välja HTH?

Tillsammans med Köksspecialisten i Stockholm och HTH kan du vara säker på att din köksupplevelse kommer att bli en resa fylld av professionell vägledning, personlig service och högkvalitativa produkter. Vi ser fram emot att få vara en del av din köksdröm och hjälpa dig skapa ett kök som både inspirerar och imponerar.

HTH

Fördelar med HTH

Att välja HTH för ditt köksrenovering innebär att du får tillgång till en rad fördelar och unika egenskaper. Det finns flera fördelar med att välja leverantören för dina köksbehov via Köksspecialisten.se – byggfirma i Stockholm:

  1. HTH är känt för att erbjuda högkvalitativa köksprodukter som är konstruerade för att hålla. De är också engagerade i hållbarhet och strävar efter att erbjuda miljövänliga alternativ för våra kunder.
  2. De förstår vikten av att skapa ett kök som både är vackert och funktionellt. Oavsett om du föredrar en modern och minimalistisk stil eller en mer traditionell och rustik atmosfär, kan de hjälpa dig att skapa det perfekta köket.
  3. De erbjuder även skräddarsydda lösningar för att passa dina specifika önskemål och utrymmen. Koksspecialisten.se experter arbetar nära med dig för att förstå dina behov och skapa en design som är skräddarsydd för dig. Vi tar hänsyn till allt från layout och förvaringslösningar till färgval och materialval. För att säkerställa att ditt kök blir precis som du vill ha det.
  4. Med årtionden av erfarenhet inom köksbranschen har HTH etablerat sig som en pålitlig och respekterad aktör. De har byggt upp ett starkt rykte för att leverera högkvalitativa produkter och tjänster till våra kunder. När du väljer HTH kan du vara säker på att du får en pålitlig partner för dina köksbehov eller badrumsrenovering.

Följ oss på Instagram för att bli inspirerad!

Här hittar du alla våra partners:

KvikBallingslöv, Marbodal, BeijerXL ByggHornbachKakelspecialistenBauhausSekelskiftePicky LivingBadrumsspecialisten.

Badrumsbloggen

Så hittar du en pålitlig byggfirma i Stockholm
19 juli, 2023
Så hittar du en pålitlig byggfirma i Stockholm
Att hitta en pålitlig byggfirma i Stockholm kräver lite forskning och omsorg. Oavsett om du behöver hjälp med din köksrenovering, badrumsrenovering eller totalrenovering är det otroligt viktigt att anlitar en pålitlig och kompetent byggföretag. I det här inlägget hittar du några steg du kan ta hänsyn till för att säkerställa att du samarbetar med rätt...
IKEA köksplanering
19 juli, 2023
IKEA köksplanering
Ikea köksplanering är en tjänst som erbjuds av Ikea för att hjälpa kunder att skapa sina drömkök. Det är en praktisk och användarvänlig service som hjälper dig att designa och planera ditt kök med hjälp av Ikea-möbler och tillbehör. För att dra nytta av Ikea köksplanering, kan du förslagsvis börja med att besöka deras webbplats....
Köksplanering
19 juli, 2023
Köksplanering
Köksplanering är processen att designa och planera ett kök utifrån individuella behov, önskemål och det tillgängliga utrymmet. Det är en viktig del av att skapa ett funktionellt, estetiskt tilltalande och praktiskt köksutrymme. När du planerar ett kök är det viktigt att ta hänsyn till flera faktorer. Till exempel utformning, förvaring, arbetsytor, vitvaror, belysning och material....
Adress
Ulvsundavägen 46
167 33 Bromma
Telefonnummer
08-403 045 74
E-post
info@koksspecialisten.se
Öppettider
måndag - fredag 08–19
lördag 10–17
söndag 12–16

© Köksspecialisten i Stockholm AB 2023. Alla rättigheter förbehållna.