HTHUppfyller dina drömmar och matchar din budget

HTH - partner till Köksspecialisten i Stockholm

HTH – partner till Köksspecialisten i Stockholm och din ultimata destination för kökskärlek som håller. Hos HTH kombinerar de passion för design, funktionalitet och hållbarhet. För att skapa kökslösningar som kommer att inspirera dig och stå tidens prövningar. Vår breda erfarenhet och expertis i köksbranschen är vi stolta tillsammans med HTH att erbjuda en omfattande portfölj av innovativa produkter. Men även skräddarsydda lösningar som kommer att förvandla ditt kök till en hjärta resande plats. Oavsett om du planerar en renovering eller ett helt nytt kök, är vi här för att hjälpa dig att förverkliga dina drömmar. Låt oss tillsammans skapa ett kök där kärleken till matlagning och samvaro blir en varaktig upplevelse.

Varför välja HTH?

Tillsammans med Köksspecialisten i Stockholm och HTH kan du vara säker på att din köksupplevelse kommer att bli en resa fylld av professionell vägledning, personlig service och högkvalitativa produkter. Vi ser fram emot att få vara en del av din köksdröm och hjälpa dig skapa ett kök som både inspirerar och imponerar.

HTH

Fördelar med HTH

Att välja HTH för ditt köksrenovering innebär att du får tillgång till en rad fördelar och unika egenskaper. Det finns flera fördelar med att välja leverantören för dina köksbehov via Köksspecialisten.se – byggfirma i Stockholm:

  1. Kvalitet och hållbarhet: HTH är känt för att erbjuda högkvalitativa köksprodukter som är konstruerade för att hålla. De använder noggrant utvalda material av högsta kvalitet för att säkerställa att våra kök är slitstarka och långlivade. HTH är också engagerade i hållbarhet och strävar efter att erbjuda miljövänliga alternativ för våra kunder.
  2. Design och funktionalitet: HTH förstår vikten av att skapa ett kök som både är vackert och funktionellt. Med deras breda erfarenhet och expertis inom köksdesign kan de skapa lösningar som är anpassade efter dina behov och smak. Oavsett om du föredrar en modern och minimalistisk stil eller en mer traditionell och rustik atmosfär, kan de hjälpa dig att skapa det perfekta köket.
  3. Skräddarsydda lösningar: HTH erbjuder skräddarsydda lösningar för att passa dina specifika önskemål och utrymmen. Koksspecialisten.se experter arbetar nära med dig för att förstå dina behov och skapa en design som är skräddarsydd för dig. Vi tar hänsyn till allt från layout och förvaringslösningar till färgval och materialval. För att säkerställa att ditt kök blir precis som du vill ha det.
  4. Pålitlighet och erfarenhet: Med årtionden av erfarenhet inom köksbranschen har HTH etablerat sig som en pålitlig och respekterad aktör. De har byggt upp ett starkt rykte för att leverera högkvalitativa produkter och tjänster till våra kunder. När du väljer HTH kan du vara säker på att du får en pålitlig partner för dina köksbehov eller badrumsrenovering.

Badrumsbloggen

Vad kostar ett nytt kök?
18 maj, 2023
Vad kostar ett nytt kök?
Att investera i ett nytt kök är en spännande och betydelsefull process. En av de första frågorna som dyker upp i ens sinne är: ”Vad kostar egentligen ett nytt kök?” Det är en rimlig fråga, men tyvärr finns det inget enkelt svar. Kostnaden för ett nytt kök kan variera avsevärt beroende på olika faktorer. För...
Tips när du planerar ditt kök
8 mars, 2021
Tips när du planerar ditt kök
Att installera ett nytt kök är ett ganska stort projekt. Vare sig det är fråga om en renovering eller du bygger helt nytt så är det en hel del att tänka på. Köket är fokus i hemmet på många sätt och vis. De flesta lagar mat och äter i köket varje dag och det är också en plats där man ofta umgås.
Fristående eller inbyggt kylskåp?
5 mars, 2021
Fristående eller inbyggt kylskåp?
Ska du renovera ditt kök och funderar på att skaffa nya vitvaror? Här får du svar på dina frågor om både fristående och inbyggda kyl- och frysskåp. Om du ska renovera eller bygga ett helt nytt kök ska du kanske också skaffa nya vitvaror.
Adress
Ulvsundavägen 46
167 33 Bromma
Telefonnummer
08-403 045 74
E-post
info@koksspecialisten.se
Öppettider
måndag - fredag 08–19
lördag 10–17
söndag 12–16

© Köksspecialisten i Stockholm AB 2023. Alla rättigheter förbehållna.