BejierByggmaterial för en lyckad renovering

Beijer - partner till Köksspecialisten i Stockholm

Beijer Bygg – partner till Köksspecialisten i Stockholm din ultimata destination för byggprojekt. De är även en av Sveriges ledande leverantörer inom byggmaterial. De erbjuder en omfattande portfölj av produkter och tjänster för alla dina behov inom hemprojekt. Oavsett om du planerar en renovering, en nybyggnation eller bara behöver förbättra och underhålla ditt hem, är vi här för att hjälpa dig. Med deras breda erfarenhet, kvalitetsprodukter och expertis strävar vi efter att göra ditt byggprojekt till en framgångssaga. Ta steget in i världen av Beijer Bygg och låt oss tillsammans förverkliga dina visioner för ditt hem.

Varför välja Beijer?

Tillsammans med Köksspecialisten i Stockholm och Beijer kan du vara säker på att din totalrenovering, köksrenovering eller badrumsrenovering kommer att bli en lyckad resa. Fylld av professionell vägledning, personlig service och högkvalitativa produkter. Vi ser fram emot att få vara en del av din renoverings-dröm! Tillsammans hjälper vi dig att skapa ett kök eller badrum som både inspirerar och imponerar.

Beijer

Fördelar med Beijer

Det finns flera fördelar med att välja Beijer via Köksspecialisten.se – byggfirma i Stockholm som din partner inom byggmaterial och hemförbättring. Här är några av dem:

  1. Bred produktportfölj: Beijer erbjuder en omfattande portfölj av byggmaterial och produkter för alla dina behov. Oavsett om det gäller till exempel konstruktion, renovering, inredning. Men även trädgårdsprojekt – du kan hitta allt du behöver på en och samma plats. De strävar efter att vara din totalleverantör och göra det bekvämt för dig att hitta och köpa de produkter du behöver.
  2. Kvalitet och pålitlighet: Bolaget har en stark historia och är känt för att erbjuda högkvalitativa byggmaterial och produkter från välrenommerade varumärken. De arbetar endast med pålitliga leverantörer för att säkerställa att våra kunder får produkter av högsta kvalitet. Du kan lita på att de produkter du köper från de är även hållbara, slitstarka och kommer att möta dina förväntningar.
  3. Hållbarhet och miljömedvetenhet: Bolaget är engagerat i att främja hållbarhet och miljömedvetenhet inom byggbranschen. De strävar efter att erbjuda även miljövänliga alternativ och hållbara produkter för att hjälpa dig att minska din miljöpåverkan. Genom att välja de kan du vara säker på att du gör en positiv skillnad för både ditt hem och miljön.
  4. Tillgänglighet och service: De har ett omfattande nätverk av butiker. Men även en användarvänlig webbplats för att göra det lätt för dig att handla.

Badrumsbloggen

Vad kostar ett nytt kök?
18 maj, 2023
Vad kostar ett nytt kök?
Att investera i ett nytt kök är en spännande och betydelsefull process. En av de första frågorna som dyker upp i ens sinne är: ”Vad kostar egentligen ett nytt kök?” Det är en rimlig fråga, men tyvärr finns det inget enkelt svar. Kostnaden för ett nytt kök kan variera avsevärt beroende på olika faktorer. För...
Tips när du planerar ditt kök
8 mars, 2021
Tips när du planerar ditt kök
Att installera ett nytt kök är ett ganska stort projekt. Vare sig det är fråga om en renovering eller du bygger helt nytt så är det en hel del att tänka på. Köket är fokus i hemmet på många sätt och vis. De flesta lagar mat och äter i köket varje dag och det är också en plats där man ofta umgås.
Fristående eller inbyggt kylskåp?
5 mars, 2021
Fristående eller inbyggt kylskåp?
Ska du renovera ditt kök och funderar på att skaffa nya vitvaror? Här får du svar på dina frågor om både fristående och inbyggda kyl- och frysskåp. Om du ska renovera eller bygga ett helt nytt kök ska du kanske också skaffa nya vitvaror.
Adress
Ulvsundavägen 46
167 33 Bromma
Telefonnummer
08-403 045 74
E-post
info@koksspecialisten.se
Öppettider
måndag - fredag 08–19
lördag 10–17
söndag 12–16

© Köksspecialisten i Stockholm AB 2023. Alla rättigheter förbehållna.