BejierByggmaterial för en lyckad renovering

Beijer - partner till Köksspecialisten i Stockholm

Beijer Bygg – partner till Köksspecialisten i Stockholm din ultimata destination för byggprojekt. De är även en av Sveriges ledande leverantörer inom byggmaterial. De erbjuder en omfattande portfölj av produkter och tjänster för alla dina behov inom hemprojekt. Oavsett om du planerar en renovering, en nybyggnation eller bara behöver förbättra och underhålla ditt hem, är vi här för att hjälpa dig. Med deras breda erfarenhet, kvalitetsprodukter och expertis strävar vi efter att göra ditt byggprojekt till en framgångssaga. Ta steget in i världen av Beijer Bygg och låt oss tillsammans förverkliga dina visioner för ditt hem.

Varför välja Beijer?

Tillsammans med Köksspecialisten i Stockholm och Beijer kan du vara säker på att din totalrenovering, köksrenovering eller badrumsrenovering kommer att bli en lyckad resa. Fylld av professionell vägledning, personlig service och högkvalitativa produkter. Vi ser fram emot att få vara en del av din renoverings-dröm! Tillsammans hjälper vi dig att skapa ett kök eller badrum som både inspirerar och imponerar.

Beijer

Fördelar med Beijer

Det finns flera fördelar med att välja Beijer via Köksspecialisten.se – byggfirma i Stockholm som din partner inom byggmaterial och hemförbättring. Här är några av dem:

  1. Beijer erbjuder en omfattande portfölj av byggmaterial och produkter för alla dina behov. Oavsett om det gäller till exempel konstruktion, renovering, inredning. Men även trädgårdsprojekt – du kan hitta allt du behöver på en och samma plats. De strävar efter att vara din totalleverantör och göra det bekvämt för dig att hitta och köpa de produkter du behöver.
  2. Bolaget har en stark historia och är känt för att erbjuda högkvalitativa byggmaterial och produkter från välrenommerade varumärken. De arbetar endast med pålitliga leverantörer för att säkerställa att våra kunder får produkter av högsta kvalitet. Du kan lita på att de produkter du köper från de är även hållbara, slitstarka och kommer att möta dina förväntningar.
  3. Bolaget är engagerat i att främja hållbarhet och miljömedvetenhet inom byggbranschen. De strävar efter att erbjuda även miljövänliga alternativ och hållbara produkter för att hjälpa dig att minska din miljöpåverkan. Genom att välja de kan du vara säker på att du gör en positiv skillnad för både ditt hem och miljön.
  4. De har ett omfattande nätverk av butiker. Men även en användarvänlig webbplats för att göra det lätt för dig att handla.

Följ oss på Instagram för att bli inspirerad!

Här hittar du alla våra partners:

KvikBallingslövHTHMarbodalXL Bygg, Hornbach, KakelspecialistenBauhausSekelskiftePicky LivingBadrumsspecialisten.

Badrumsbloggen

Ett grått kök: Tidlös elegans och funktionalitet
31 oktober, 2023
Ett grått kök: Tidlös elegans och funktionalitet
Köket är utan tvekan ett av de mest använda utrymmena i våra hem. Det är platsen där vi lagar mat, äter, umgås med familj och vänner, och helt enkelt tillbringar en stor del av vår tid. Därför är det viktigt att skapa ett kök som inte bara är praktiskt och funktionellt utan också vackert och...
Bänkbelysning i köket: Skapande av funktion och atmosfär
31 oktober, 2023
Bänkbelysning i köket: Skapande av funktion och atmosfär
Köket är hjärtat av hemmet, där familj och vänner samlas för matlagning och social samvaro. För att få ut det bästa av ditt kök, är belysningen en viktig faktor att beakta. En ofta bortglömd men väsentlig del av köksbelysningen är bänkbelysningen. Det här blogginlägget kommer att utforska varför bänkbelysning är viktig och hur du kan...
Så hittar du en pålitlig byggfirma i Stockholm
19 juli, 2023
Så hittar du en pålitlig byggfirma i Stockholm
Att hitta en pålitlig byggfirma i Stockholm kräver lite forskning och omsorg. Oavsett om du behöver hjälp med din köksrenovering, badrumsrenovering eller totalrenovering är det otroligt viktigt att anlitar en pålitlig och kompetent byggföretag. I det här inlägget hittar du några steg du kan ta hänsyn till för att säkerställa att du samarbetar med rätt...
Adress
Ulvsundavägen 46
167 33 Bromma
Telefonnummer
072-8578797
E-post
info@koksspecialisten.se
Öppettider
måndag - fredag 08–19
lördag 10–17
söndag 12–16

© Köksspecialisten i Stockholm AB 2023. Alla rättigheter förbehållna.