BallingslövSkapa ditt drömkök eller drömbadrum

Ballingslöv - partner till Köksspecialisten i Stockholm

Ballingslöv – partner till Köksspecialisten i Stockholm och din källa till inspirerande köks- och badrumsdesign. Hos Ballingslöv hittar du en värld av stilfulla och funktionella lösningar. För att förvandla ditt hem till en plats som speglar din personlighet och livsstil. Med över 90 års erfarenhet och en passion för skandinaviskt hantverk och design, erbjuder de en omfattande kollektion av köks- och badrumsprodukter. Som är skapade för att tillfredsställa dina unika behov och önskemål.

Hos Ballingslöv kan du utforska olika köks- och badrumsstilar. Från modern minimalism till tidlös elegans och rustik charm. De strävar alltid efter att erbjuda innovativa lösningar som kombinerar estetik med funktionalitet. Så att du kan skapa en harmonisk och praktisk miljö i ditt hem. Vare sig du drömmer om ett lyxigt kök med avancerade apparater. Eller ett avkopplande badrum med skräddarsydda förvaringslösningar, finns vi här tillsammans med Ballingslöv för att hjälpa dig att förverkliga dina visioner.

Varför välja Ballingslöv?

Tillsammans med Köksspecialisten i Stockholm och Ballingslöv får du praktiska tips och inspiration för att hjälpa dig att ta de rätta besluten när det gäller inredning och design. Vi tror på att skapa långvariga relationer med våra kunder, och vår dedikerade team av experter finns alltid till hands för att ge råd och vägledning under hela din resa, från idé till färdigt resultat.

Ballingslöv

Fördelar med Ballingslöv

Att välja Ballingslöv för ditt köksrenovering innebär att du får tillgång till en rad fördelar och unika egenskaper. Här är några skäl till varför du bör överväga att välja Ballingslöv via Köksspecialisten.se – byggföretag i Stockholm:

  1. Ballingslöv till exempel har över 90 års erfarenhet inom branschen. Dessutom har byggt upp ett rykte för att erbjuda högkvalitativa produkter och förstklassigt hantverk.
  2. Ballingslöv är stolt över sin skandinaviska arv. Och strävar efter att erbjuda design som kombinerar funktionalitet, men även enkelhet och stil. Deras produkter har en minimalistisk estetik som passar perfekt in i moderna hem. Men ger även en tidlös och elegant atmosfär.
  3. De förstår att varje hem är unikt och att dina behov kan skilja sig från andra. Därför erbjuder Ballingslöv skräddarsydda lösningar som kan anpassas efter dina specifika krav. Deras team av experter är dedikerade att hjälpa dig att skapa en köks- eller badrumsrenovering som passar din personlighet.
  4. Ballingslöv är engagerade i att vara en ansvarstagande tillverkare och strävar efter att minimera vår påverkan på miljön. De använder hållbara material och produktionsmetoder. Dessutom arbetar de aktivt för att minska avfallet och energiförbrukningen i verksamheten.

Följ oss på Instagram för att bli inspirerad!

Här hittar du alla våra partners:

Kvik, HTHMarbodalBeijerXL ByggHornbachKakelspecialistenBauhausSekelskiftePicky LivingBadrumsspecialisten.

Badrumsbloggen

Ett grått kök: Tidlös elegans och funktionalitet
31 oktober, 2023
Ett grått kök: Tidlös elegans och funktionalitet
Köket är utan tvekan ett av de mest använda utrymmena i våra hem. Det är platsen där vi lagar mat, äter, umgås med familj och vänner, och helt enkelt tillbringar en stor del av vår tid. Därför är det viktigt att skapa ett kök som inte bara är praktiskt och funktionellt utan också vackert och...
Bänkbelysning i köket: Skapande av funktion och atmosfär
31 oktober, 2023
Bänkbelysning i köket: Skapande av funktion och atmosfär
Köket är hjärtat av hemmet, där familj och vänner samlas för matlagning och social samvaro. För att få ut det bästa av ditt kök, är belysningen en viktig faktor att beakta. En ofta bortglömd men väsentlig del av köksbelysningen är bänkbelysningen. Det här blogginlägget kommer att utforska varför bänkbelysning är viktig och hur du kan...
Så hittar du en pålitlig byggfirma i Stockholm
19 juli, 2023
Så hittar du en pålitlig byggfirma i Stockholm
Att hitta en pålitlig byggfirma i Stockholm kräver lite forskning och omsorg. Oavsett om du behöver hjälp med din köksrenovering, badrumsrenovering eller totalrenovering är det otroligt viktigt att anlitar en pålitlig och kompetent byggföretag. I det här inlägget hittar du några steg du kan ta hänsyn till för att säkerställa att du samarbetar med rätt...
Adress
Ulvsundavägen 46
167 33 Bromma
Telefonnummer
072-8578797
E-post
info@koksspecialisten.se
Öppettider
måndag - fredag 08–19
lördag 10–17
söndag 12–16

© Köksspecialisten i Stockholm AB 2023. Alla rättigheter förbehållna.