BallingslövSkapa ditt drömkök eller drömbadrum

Ballingslöv - partner till Köksspecialisten i Stockholm

Ballingslöv – partner till Köksspecialisten i Stockholm och din källa till inspirerande köks- och badrumsdesign. Hos Ballingslöv hittar du en värld av stilfulla och funktionella lösningar. För att förvandla ditt hem till en plats som speglar din personlighet och livsstil. Med över 90 års erfarenhet och en passion för skandinaviskt hantverk och design, erbjuder de en omfattande kollektion av köks- och badrumsprodukter. Som är skapade för att tillfredsställa dina unika behov och önskemål.

Hos Ballingslöv kan du utforska olika köks- och badrumsstilar. Från modern minimalism till tidlös elegans och rustik charm. De strävar alltid efter att erbjuda innovativa lösningar som kombinerar estetik med funktionalitet. Så att du kan skapa en harmonisk och praktisk miljö i ditt hem. Vare sig du drömmer om ett lyxigt kök med avancerade apparater. Eller ett avkopplande badrum med skräddarsydda förvaringslösningar, finns vi här tillsammans med Ballingslöv för att hjälpa dig att förverkliga dina visioner.

Varför välja Ballingslöv?

Tillsammans med Köksspecialisten i Stockholm och Ballingslöv får du praktiska tips och inspiration för att hjälpa dig att ta de rätta besluten när det gäller inredning och design. Vi tror på att skapa långvariga relationer med våra kunder, och vår dedikerade team av experter finns alltid till hands för att ge råd och vägledning under hela din resa, från idé till färdigt resultat.

Ballingslöv

Fördelar med Ballingslöv

Att välja Ballingslöv för ditt köksrenovering innebär att du får tillgång till en rad fördelar och unika egenskaper. Här är några skäl till varför du bör överväga att välja Ballingslöv via Köksspecialisten.se – byggföretag i Stockholm:

  1. Kvalitet och hantverk: Ballingslöv till exempel har över 90 års erfarenhet inom branschen. De har byggt upp ett rykte för att erbjuda högkvalitativa produkter och förstklassigt hantverk. Varje detalj och komponent i våra kök och badrum är noggrant utvalda för att säkerställa långvarig kvalitet och hållbarhet.
  2. Skandinavisk design: Ballingslöv är stolt över sin skandinaviska arv. Och strävar efter att erbjuda design som kombinerar funktionalitet, men även enkelhet och stil. Deras produkter har en minimalistisk estetik som passar perfekt in i moderna hem. Men ger även en tidlös och elegant atmosfär.
  3. Bred produktportfölj: Ballingslöv erbjuder ett omfattande sortiment av köks- och badrumsprodukter. För att tillgodose olika smaker och behov. Oavsett om du letar efter till exempel moderna köksluckor, praktiska förvaringslösningar eller stilrena badrumsmöbler, kan du hitta allt du behöver hos oss.
  4. Personlig anpassning: Vi förstår att varje hem är unikt och att dina behov kan skilja sig från andra. Därför erbjuder Ballingslöv skräddarsydda lösningar som kan anpassas efter dina specifika krav. Vårt team av experter är dedikerade att hjälpa dig att skapa en köks- eller badrumsrenovering som passar din personlighet.
  5. Hållbarhet och miljömedvetenhet: Ballingslöv är engagerade i att vara en ansvarstagande tillverkare och strävar efter att minimera vår påverkan på miljön. De använder hållbara material och produktionsmetoder. Samt arbetar aktivt för att minska avfallet och energiförbrukningen i vår verksamhet.

Badrumsbloggen

Vad kostar ett nytt kök?
18 maj, 2023
Vad kostar ett nytt kök?
Att investera i ett nytt kök är en spännande och betydelsefull process. En av de första frågorna som dyker upp i ens sinne är: ”Vad kostar egentligen ett nytt kök?” Det är en rimlig fråga, men tyvärr finns det inget enkelt svar. Kostnaden för ett nytt kök kan variera avsevärt beroende på olika faktorer. För...
Tips när du planerar ditt kök
8 mars, 2021
Tips när du planerar ditt kök
Att installera ett nytt kök är ett ganska stort projekt. Vare sig det är fråga om en renovering eller du bygger helt nytt så är det en hel del att tänka på. Köket är fokus i hemmet på många sätt och vis. De flesta lagar mat och äter i köket varje dag och det är också en plats där man ofta umgås.
Fristående eller inbyggt kylskåp?
5 mars, 2021
Fristående eller inbyggt kylskåp?
Ska du renovera ditt kök och funderar på att skaffa nya vitvaror? Här får du svar på dina frågor om både fristående och inbyggda kyl- och frysskåp. Om du ska renovera eller bygga ett helt nytt kök ska du kanske också skaffa nya vitvaror.
Adress
Ulvsundavägen 46
167 33 Bromma
Telefonnummer
08-403 045 74
E-post
info@koksspecialisten.se
Öppettider
måndag - fredag 08–19
lördag 10–17
söndag 12–16

© Köksspecialisten i Stockholm AB 2023. Alla rättigheter förbehållna.