Köksspecialisten - ditt pålitliga byggföretag i Stockholm

Byggföretag i Stockholm

Ditt byggföretag i Stockholm för köksrenoveringbadrumsrenovering och totalrenovering. Vi är stolta över att vara experter inom byggbranschen och leverera högkvalitativa lösningar till våra kunder.

Som ett etablerat byggföretag i Stockholm har vi byggt upp en stark erfarenhet och expertis inom området. Vi förstår att ditt kök och badrum är en central del av ditt hem och en plats där du spenderar mycket tid. Därför strävar vi efter att skapa kök- och badrumsmiljöer som är både funktionella och estetiskt tilltalande.

Vi arbetar med en passion för detaljer och strävar alltid efter att överträffa våra kunders förväntningar. Vårt team av erfarna yrkesmän och hantverkare är dedikerade till att leverera högkvalitativa resultat och skapa kök och badrum som är skräddarsydda efter dina behov och önskemål.

Ledande byggföretag i Stockholm

Som ett ledande byggföretag i Stockholm samarbetar vi med endast med välrenommerade leverantörer och tillverkare för att säkerställa att vi använder material och produkter av högsta kvalitet. Vi strävar efter att hålla oss uppdaterade även med de senaste trenderna och innovationerna inom köks- och badrumsdesign för att kunna erbjuda våra kunder moderna och stilfulla lösningar.

Vi förstår vikten av att bygga starka relationer med våra kunder och sätter alltid deras behov och önskemål i fokus. Genom att lyssna noggrant på våra kunders visioner och idéer kan vi skapa byggprojekt som speglar deras personlighet och stil. Som ditt pålitliga byggföretag i Stockholm tar vi hand om hela processen. Allt från till exempel planering och design till installation och färdigställande. Vi strävar efter att göra hela upplevelsen smidig och stressfri för våra kunder.

Kontakta oss idag för att boka en kostnadsfri konsultation och låt oss hjälpa dig att förvandla ditt kök till en vacker och funktionell plats. Som det ledande byggföretaget i Stockholm är vi här för att göra dina byggdrömmar till verklighet.

Byggtjänster i Stockholm

Vårt erfarna team av professionella hantverkare och byggentreprenörer är dedikerade till att leverera högkvalitativa resultat som verkligen överträffar förväntningarna. Vi erbjuder dessutom en bred skala av byggtjänster, inklusive renoveringar, ombyggnationer och tillbyggnader. Detta både för privatbostäder och kommersiella fastigheter. Allt från el- och VVS-installationer, måleri- och snickeriarbeten och installation av vitvaror. Självklart har våra hantverkare alla nödvändiga certifikat och tillstånd för att arbeta i våtrum. Kontakta oss redan idag för mer information och offert!

Priser för byggprojekt

Varje byggprojekt är unikt, men generellt sett står sig våra priser på köksrenovering, badrumsrenovering och totalrenovering väl i branschen. När du kontaktar oss för en offert får du alltid ett väl genomarbetat prisförslag utan dolda kostnader och överraskningar. Genom att noggrant planera och organisera varje steg i byggprocessen kan vi säkerställa att arbetet utförs effektivt. Men även att eventuella förseningar eller överskridningar av budgeten minimeras. Vi involverar våra kunder i planeringsfasen och sätter upp realistiska mål och förväntningar för projektet.

Adress
Ulvsundavägen 46
167 33 Bromma
Telefonnummer
072-8578797
E-post
info@koksspecialisten.se
Öppettider
måndag - fredag 08–19
lördag 10–17
söndag 12–16

© Köksspecialisten i Stockholm AB 2023. Alla rättigheter förbehållna.