Köksrenovering

Köpa kök StockholmAtt köpa kök Stockholm är smidigt med oss!

Köket är som hjärtat i ett hem då det är en plats som inte bara kan ägnas åt matlagning. Utan även för att dela trevliga stunder med familj och vänner. Som dagens hem är utformade är köket ofta den sociala knutpunkten, och med tanke på hur mycket tid som vi spenderar i våra kök är det givetvis viktigt att du blir nöjd när du ska köpa kök Stockholm. I samband med att det är dags att skaffa nytt kök finns det en hel del att tänka på. Även om du har en tydlig vision kring hur du vill att det nya köket ska se ut, samt vilka funktioner det ska ha, behöver du en noggrann planering kring materialval och utformning för att uppnå visionen.
Om du vänder dig till ett pålitligt företag när du ska köpa kök Stockholm kan du få hjälp med allt. Till exempel från vilken typ av material som passar sig bäst. Eller till vilka smarta förvaringslösningar som kan vara värda att ha i åtanke. Vi specialiserar oss inom kök och kan därmed hjälpa dig längs hela processen. Från att ta fram en tydlig projektplan, till att få det nya köket på plats. Med sin omfattande erfarenhet kan vår duktiga personal se till att du får ett kök som blir bättre än du kunnat hoppas på när du ska köpa kök Stockholm!

Vad Våra Kunder Säger

Vi är rekommenderat företag 5 år i rad på reco.se

Ditt pålitliga val när du ska köpa kök Stockholm

Genom våra år som aktiva inom branschen har vi hjälp hundratals kunder när de ska köpa kök Stockholm. Det tog inte lång tid innan vi förstod hur vitt skilda önskemålen kan se ut mellan olika kunder. Vissa vill ha ett kök i en mer rustik stil där en kraftfull gasspis är mittpunkten. Andra vill ha ett modernt kök med glänsande kakel och avskalade designtillval. Sedan finns det givetvis de som vill mixa olika stilar och typer av tillval. Vi hjälper dig med att skräddarsy utrymmet helt efter sina önskemål. Oavsett vad du har för idéer kan vi se till att förverkliga dessa! Vi har ett brett utbud inom allt som har med inredning av kök att göra. Därför kan vi se till att ge dig ett kök som ser ut och fungerar precis så som du vill att det ska se ut och fungera när du ska köpa kök Stockholm.

Om du vet att du vill köpa kök Stockholm men är osäker kring utformningen kan vi även självklart bidra med rådgivning kring detta. Normalt sett ställer vi då ett antal frågor och visar referensbilder för att tillsammans med dig kunna ta fram en skiss som du blir nöjd med. Ibland kan det vara svårt att sätta ord på sina tankar. Då kan du alltid räkna med att våra köksspecialister finns nära till hands!

Du kontaktar oss
Vi har koll på allt som har med bygg att göra, din renovering är i trygga händer!
Kostnadsfritt hembesök
Boka en tid för ett kostnadsfritt hembesök där vi tillsammans går genom förutsättningarna för en renovering.
Tydlig offert
Efter kundbesöket gör vi en detaljerad offert med allt material och arbete specificerat och beskrivet var för sig.
Avtal
Du ingår i ett avtal med oss på Köksspecialisten i Stockholm AB.
Start på projekt
Vi kommer att genomföra projektet enligt önskemål och överenskommelse.

Med oss får du alltid garanti

När du väljer att handla hos oss på koksspecialisten.se kan du vara trygg med att du alltid får en omfattande garanti. Vi värdesätter kundens förtroende och strävar efter att erbjuda högkvalitativa köksprodukter som håller länge. Genom att ge dig en generös garanti för ditt köp säkerställer vi att du kan njuta av ditt kök utan bekymmer och sova lugnt om nätterna. Vårt engagemang för att leverera produkter av högsta kvalitet och vår tilltro till deras hållbarhet gör det möjligt för oss att ge dig den garanti du förtjänar. Besök koksspecialisten.se och upptäck vårt imponerande sortiment av kökslösningar med den trygghet och garanti som vi alltid erbjuder.

Brett utbud - köpa kök Stockholm

Ett brett utbud ger dig oändliga valmöjligheter när du ska köpa ett nytt kök i Stockholm. Vi förstår vikten av att kunna anpassa ditt kök efter din personliga stil och dina behov. Därför strävar vi efter att erbjuda ett omfattande sortiment av köksdesigner, material, färger och funktioner. Oavsett om du drömmer om ett modernt och elegant kök med rena linjer och innovativa funktioner. Eller om du föredrar en mer klassisk och tidlös stil. Vi har alternativ som passar just dig. Vårt breda utbud gör det möjligt för dig att skapa det perfekta köket som speglar din personlighet. Men även ett kök  som gör din vardag både funktionell och inspirerande. Oavsett vilken stil eller design du föredrar, kan du vara säker på att vi har alternativ som kommer att uppfylla dina förväntningar och göra ditt nya kök till en plats där du trivs och inspireras varje dag.

Partners till Köksspecialisten i Stockholm

Kvik
Ballingslöv
HTH
Marbodal
Beijer
xlbygg
Hornbach
Bauhaus
sekelskifte
Kakelspecialisten
Badrumsspecialisten
Picky Living
Adress
Ulvsundavägen 46
167 33 Bromma
Telefonnummer
072-8578797
E-post
info@koksspecialisten.se
Öppettider
måndag - fredag 08–19
lördag 10–17
söndag 12–16

© Köksspecialisten i Stockholm AB 2023. Alla rättigheter förbehållna.