Köksrenovering Vällingby

Välkommen till Köksspecialisten – din partner för köksrenovering i Vällingby! Vi förstår att ditt kök är hjärtat i ditt hem, en plats där du inte bara lagar mat utan också skapar minnen och delar stunder med nära och kära. Vi är här för att hjälpa dig förvandla ditt kök till en funktionell, stilfull och inspirerande miljö som passar perfekt till din livsstil och personliga smak. Oavsett om du drömmer om ett modernt och elegant kök, en klassisk och tidlös design eller en unik och kreativ atmosfär, har vi expertisen och erfarenheten att göra det till verklighet. Vår skickliga team av designers och hantverkare arbetar tätt tillsammans med dig för att skapa en skräddarsydd kökslösning som uppfyller dina behov och överträffar dina förväntningar. Låt oss tillsammans skapa det perfekta köket i Vällingby som kommer att bli en stolt tillgång till ditt hem. Kontakta oss idag för en personlig konsultation och upptäck möjligheterna för din köksrenovering.

Certifierade hantverkare - Bra priser - Alltid med garanti
Köksrenovering Vällingby: Den enklaste köksrenoveringen – från dröm till färdigt kök.

Vällingby köksrenovering

Köket är det pulserande hjärta som vi använder dagligen, inte bara till att laga mat och äta tillsammans med familjemedlemmar eller gäster. Vi använder köket även till läxläsning, diskutera, lyssna på musik och även för att titta på tv.

Varför renovera köket?

Köket är ett av de mest använda utrymmena i hemmet. Den vanligaste orsaken för köksrenovering är att få köket att fungera bättre med hänsyn till familjens behov.

Mycket förvaringsutrymme, korrekt placerade funktioner och moderna vitvaror kan betraktas som hörnstenarna i ett fungerande kök. Bänkskivor slits mest i köket, därför är det viktigt att satsa på dem vid en köksrenovering. När olika funktioner i köket är rätt placerade är det både trevligt och praktiskt att arbeta  i köket. Det är bekvämt att tömma diskmaskinen när det finns plats för tallrikar och glas i ett skåp eller låda som finns nära tillhands. Vitvaror av hög kvalité gör det enkelt att laga mat och även spara tid vid tillagningen. När det finns tillräckligt med förvaringsutrymme är det enkelt att hålla ordning i köket.

Utgångspunkt för köksrenovering

Att följa din vardag är viktigt när du börjar utforma ett nytt kök. Vad händer exakt i ditt kök? Finns det en eller flera personer som är involverade i matlagning? Ska det bakas mycket i köket? Behöver familjen kanske två diskmaskiner för att underlätta vardagen? Utgångspunkten för köksrenoveringen och grunden för planerna anses vara ditt köks behov och önskemål.

Ibland gör familjerna en list på punkter som inte funkar i det nuvarande köket. Då är det bra att göra listan över tiden, eftersom sakerna kommer inte fram dagligen. När du tillexempel bakar bullar kan du upptäcka att det inte finns tillräckligt med bänkyta. Däremot kan vissa av problemen dyka upp dagligen; att sortera avfall är svårt eftersom det inte finns tillräckligt många kärl för det.

Specialiteten – att renovera kök i StockholmTräffa oss och få offerter från Stockholms bästa byggföretag
Att renovera kök är en av våra stora specialiteter, men elinstallation, totalrenovering, badrumsrenovering samt målning och tapetsering hör också till våra kompetenser.
Pris för en köksrenovering

Köket är en av de största investeringarna i ditt hem – det är därför du också bör investera i det. En bra investering har du igen i den daglig användningen och funktionaliteten. Det är också bra att komma ihåg att du ökar värdet på ditt hem, det är en investering för din egen framtid.

Väl utformad är noggrant beräknad

Köksplaneringen är ett arbete som alltid utförs i nära samarbete med kunden. En bra köksdesigner är expert på området – inte bara inom möbler utan också på det övergripande genomförandet och budgeteringen av köksrenoveringen. Designern lyssnar på kundens behov, kan föreslå och brainstorma och tar hänsyn till kundens totala budget. Köksrenovering Handen

Köksspecialisten finns i: Botkyrka, Danderyd, Ekerö, Haninge,

Huddinge, Järfälla, Lidingö, Nacka, Norrtälje, Nykvarn,

Nynäshamn, Salem, Sigtuna, Sollentuna, Solna, Stockholm,

Sundbyberg, Södertälje, Tyresö, Täby, Upplands-Bro, Upplands Väsby,

Vallentuna, Vaxholm, Värmdö, Österåker, Bromma, Djursholm, ingarö,

Gustavsberg, Kungsängen, Märsta, Rönninge, saltsjöbaden, Tumba, Åkersberga.

Köksrenovering Vällingby

Adress
Ulvsundavägen 46
167 33 Bromma
Telefonnummer
08-403 045 74
E-post
info@koksspecialisten.se
Öppettider
måndag - fredag 08–19
lördag 10–17
söndag 12–16

© Köksspecialisten i Stockholm AB 2023. Alla rättigheter förbehållna.