Certifierade hantverkare – Bra priser – Alltid med garanti

Köksrenovering Bromma

På Köksspecialisten är vi stolta över att erbjuda skräddarsydda köksrenoverings-lösningar som hjälper våra kunder att skapa sina drömkök. Och nu, kan vi hjälpa dig att skapa ditt drömkök i Bromma. Vi har lång erfarenhet och expertis när det gäller köksrenovering, och vår kvalificerade personal är tränad för att möta alla dina köksbehov, oavsett om det är att byta ut en diskbänk eller att skapa en helt ny design. På den här sidan kan du läsa mer om hur vi kan hjälpa dig att förvandla ditt kök i Bromma till en funktionell och modern plats som passar din livsstil och smak.
Köksrenovering Bromma: Den enklaste köksrenoveringen – från dröm till färdigt kök.

Med oss får du en skräddarsydd köksrenovering Bromma

Drömmer du om att förvandla ditt gamla och trista kök till en modern och smart utformad plats för matlagning och umgänge? Då kan du vända dig till oss för en köksrenovering Bromma! Genom att renovera köket kan du skapa ett unikt utrymme som passar både dina behov och din stil. Genom att uppdatera dina köksluckor, bänkskivor, vitvaror och andra delar av köket får ditt kök ett ansiktslyft vilket resulterar i att det blir den självklara mittpunkten i hemmet. Dessutom kan du välja material som är lätta att rengöra och underhålla, vilket gör din vardag enklare och mer bekväm.

I samband med din köksrenovering Bromma är vi med dig genom hela processens gång. Från idé och projektplan, till att det nya köket är på plats och redo för att börja användas. Det finns ett flertal fördelar med att genomföra en köksrenovering Bromma. I texten nedan går vi närmare in i detalj på två av dessa.

Lägre energiförbrukning

Elpriserna skiftar kraftigt och ofta stiger de över nivåer som kan drabba hushållsekonomin kraftigt. För att sänka elkostnaderna pratas det ofta om att minska energiförbrukningen genom att duscha kortare eller att sänka värmen i huset. Något som ofta underskattas är däremot värdet av att ha energieffektiva maskiner och produkter i sitt hem. Detta kan nämligen leda till att energiförbrukningen minskar ordentligt. Genom en köksrenovering Bromma kan du installera moderna produkter när det bland annat kommer till spis, ugn, diskmaskin, kyl, frys och belysning. Eftersom dessa produkter används på daglig basis kan energisnålare alternativ göra under för elräkningen. En köksrenovering Bromma leder helt enkelt inte bara till att du får ett snyggt kök som bjuder in till spännande matlagning och trevligt umgänge. Det kan även ses som en smart ekonomisk investering på sikt!

Vi är specialister inom allt som har med kök att göra och har därmed full koll på vilka produkter som är mest effektiva. Speciellt när det kommer till energiförbrukning. När du hör av dig till oss kan vi påbörja planeringen av ditt kök tillsammans och i samband med detta kommer vi med tips och råd inom allt från produkter till val av material.

Att renovera köket höjer värdet på fastigheten

En köksrenovering Bromma ska inte bara ses som en smart investering när det kommer till minskad energiförbrukning. Att renovera köket leder även till att värdet på din fastighet kommer att stiga. Ett nyrenoverat kök är attraktivt på bostadsmarknaden eftersom många köpare helt enkelt vill flytta in i ett hem där de inte behöver göra några omfattande förändringar. Om du hör av dig till oss för en köksrenovering Bromma har du alltså inte bara chansen att sänka elkostnaderna, utan även att öka värdet på din fastighet!

Det självklara valet vid en köksrenovering Bromma

Köket är ett av de mest använda utrymmena i hemmet. Den vanligaste orsaken för köksrenovering är att få köket att fungera bättre med hänsyn till familjens behov. Mycket förvaringsutrymme, korrekt placerade funktioner och moderna vitvaror kan betraktas som hörnstenarna i ett fungerande kök. Bänkskivor slits mest i köket, därför är det viktigt att satsa på dem vid en köksrenovering. När olika funktioner i köket är rätt placerade är det både trevligt och praktiskt att arbeta  i köket. Det är bekvämt att tömma diskmaskinen när det finns plats för tallrikar och glas i ett skåp eller låda som finns nära tillhands. Vitvaror av hög kvalité gör det enkelt att laga mat och även spara tid vid tillagningen. När det finns tillräckligt med förvaringsutrymme är det enkelt att hålla ordning i köket.

Utgångspunkt för köksrenovering

Att följa din vardag är viktigt när du börjar utforma ett nytt kök. Vad händer exakt i ditt kök? Finns det en eller flera personer som är involverade i matlagning? Ska det bakas mycket i köket? Behöver familjen kanske två diskmaskiner för att underlätta vardagen? Utgångspunkten för köksrenoveringen och grunden för planerna anses vara ditt köks behov och önskemål.

Ibland gör familjerna en list på punkter som inte funkar i det nuvarande köket. Då är det bra att göra listan över tiden, eftersom sakerna kommer inte fram dagligen. När du tillexempel bakar bullar kan du upptäcka att det inte finns tillräckligt med bänkyta. Däremot kan vissa av problemen dyka upp dagligen; att sortera avfall är svårt eftersom det inte finns tillräckligt många kärl för det.

Specialiteten – att renovera kök i StockholmTräffa oss och få offerter från Stockholms bästa byggföretag
Att renovera kök är en av våra stora specialiteter, men elinstallation, totalrenovering, badrumsrenovering samt målning och tapetsering hör också till våra kompetenser.
Pris för en köksrenovering

Köket är en av de största investeringarna i ditt hem – det är därför du också bör investera i det. En bra investering har du igen i den daglig användningen och funktionaliteten. Det är också bra att komma ihåg att du ökar värdet på ditt hem, det är en investering för din egen framtid.

Väl utformad är noggrant beräknad

Köksplaneringen är ett arbete som alltid utförs i nära samarbete med kunden. En bra köksdesigner är expert på området – inte bara inom möbler utan också på det övergripande genomförandet och budgeteringen av köksrenoveringen. Designern lyssnar på kundens behov, kan föreslå och brainstorma och tar hänsyn till kundens totala budget.

Köksspecialisten finns i:

Köksspecialisten finns även i: Åkers styckebruk, Älvsjö, Årsta, Aspudden, Botkyrka, Danderyd, Djursholm, Ekerö, Enskede, Farsta, Fisksätra, Fittja, Flemingsberg, Fullersta, Glömsta, Gnesta, Grödinge, Gustavsberg, Hägersten, Handen, Haninge, Hässelby, Hölö, Huddinge, Ingarö, Järfälla, Järna, Jordbro, Kista, Kummelnäs, Kungsängen, Länna, Lännersta, Lidingö, Liljeholmen, Mariefred, Märsta, Mörkö, Nacka, Norrtälje, Norsborg, Nykvarn, Nynäshamn, Österåker, Rönninge, Salem, Saltsjö Boo, Saltsjöbaden, Segeltorp, Sigtuna, Skärholmen, Skarpnäck, Skogås, Södertälje, Sollentuna, Solna, Spånga, Strängnäs, Stuvsta, Sundbyberg, Trångsund, Trollbäcken, Tumba, Tyresö, Upplands-Väsby, Upplands-Bro, Vallentuna, Vällingby, Vårby, Värmdö, Vårsta, Västerhaninge, Vaxholm & Vendelsö.

Adress
Ulvsundavägen 46
167 33 Bromma
Telefonnummer
072-8578797
E-post
info@koksspecialisten.se
Öppettider
måndag - fredag 08–19
lördag 10–17
söndag 12–16

© Köksspecialisten i Stockholm AB 2023. Alla rättigheter förbehållna.