BadrumsrenoveringDags att renovera ditt badrum?

Badrumsrenovering

Om du behöver experter inom badrumsrenovering i Stockholm har du kommit till rätt plats. Vi besitter många års erfarenhet inom branschen, ett omfattande nätverk av nöjda kunder, samt den nödvändiga kompetensen och de krävda tillstånden för att utföra arbeten i våta utrymmen.

Våra hantverkare är certifierade och har gedigen erfarenhet av badrumsrenovering. Vi har även specialister inom elarbete och säkra elinstallationer i badrum. Med oss är du alltid garanterad högsta kvalitet och du kan känna dig trygg med att lämna över det totala ansvaret till oss. Kontakta oss för en kostnadsfri offert eller gratis rådgivning när det gäller planeringen av ditt nya badrum!

Djupgående erfarenhet av Badrumsrenovering i Stockholm

Vi har omfattande erfarenhet av att renovera badrum och att utföra olika VVS-arbeten i Stockholm och omkringliggande områden. Vi samarbetar även med elektriska specialister för att kunna erbjuda dig en heltäckande service när du anlitar oss. Självklart lovar vi och levererar resultat av samma höga kvalitet varje gång, oavsett om ditt projekt är stort eller litet.

För att du som kund ska kunna slappna av tar vi hand om alla aspekter av projektet. Du behöver därför inte kontakta något annat företag än oss, vilket gör att du kan luta dig tillbaka och senare njuta av det färdiga resultatet. Detta sätter oss isär från många konkurrenter, då vi faktiskt har förmågan att genomföra renoveringar, konstruktioner och ombyggnader helt på egen hand, från start till mål.

Vi utför badrumsrenoveringar främst åt privatpersoner, såväl som fastighetsägare och bostadsrättsföreningar. För att kunna bäst tillgodose dina önskemål föredrar vi att ha ingående samtal innan arbetet påbörjas. På så sätt kan vi skräddarsy våra tjänster exakt efter dina behov. Följ oss på Instagram för att bli inspirerad!

Varför våra kunder väljer oss?

Vi är proffs på badrumsrenovering med hundratals utförda renoveringar årligen. Självklart har våra hantverkare alla nödvändiga certifikat och tillstånd för att arbeta i våtrum. Kontakta oss redan idag för mer information och offert!

Priser

Varje projekt är unikt, men generellt sett står sig våra priser på badrumsrenovering väl i branschen. När du kontaktar oss för en offert får du alltid ett väl genomarbetat prisförslag utan dolda kostnader och överraskningar.

Renovera ditt badrum med oss redan idag

Att renovera ett badrum kan vara en spännande och givande uppgift. Renovera ditt badrum med Köksspecialisten redan idag och ta hjälp av Sveriges bästa byggfirma i Stockholm. Genom att anlita oss kan du få professionell hjälp och trygghet under hela badrumsrenoveringen. Här är några steg som kan hjälpa dig att genomföra en badrumsrenovering med hjälp av Köksspecialisten:

 • Ta kontakt med oss: ring, chatta eller skicka mail.
 • Vi bokar in en konsultation med dig. Diskuterar dina renoverings idéer och budget. Vi ger dig råd och hjälpa dig att utforma en realistisk plan för renoveringen.
 • Efter konsultationen återkommer vi med en skriftlig offert som specificerar kostnader och tidsramar för renoveringen. Om du är nöjd med offerten kan du underteckna ett kontrakt med oss.
 • Tillsammans med oss kan du gå igenom materialvalen för ditt badrum. Vid behov kan vi ge dig råd om vilka produkter och material som är bäst för dina behov och budget.
 • Vi hjälper dig att planera renoverings processen, inklusive tidslinjer och tillstånd som kan behövas. Köksspecialisten hjälper dig även med att ansöka om eventuella tillstånd i Stockholm. Till exempel om du planerar att ändra badrummets storlek eller göra större strukturella förändringar.
 • När renoveringen är klar kommer en representant från oss att utföra en slutbesiktning för att säkerställa att allt är färdigt enligt avtalet och uppfyller de nödvändiga standarderna. Om några justeringar eller ändringar behövs kan de diskuteras och genomföras innan slutbetalning.

Att tänka på inför din badrumsrenovering

Innan du påbörjar din badrumsrenovering finns det några viktiga saker att tänka på. Här är några punkter att ta hänsyn till:

 • Bestäm din budget för renoveringen och se till att den är realistisk. Ta hänsyn till kostnader för material, arbetskraft och eventuella extra utgifter som kan uppstå under processen. Ha också en buffert för oförutsedda kostnader. Om du behöver eventuellt även göra en köksrenovering kan det vara prismässigt klokt att genomföra dessa två tillsammans.
 • Vi skapar tillsammans med dig en detaljerad plan för din badrumsrenovering. Bestäm vilka förändringar du vill göra, vilket material du vill använda och vilka professionella hjälp du kan behöva anlita. En noggrann plan kan hjälpa till att hålla projektet på rätt spår.
 • Fundera på badrummets funktion. Tänk på vilka behov du har och hur du kan optimera utrymmet. Ta även hänsyn till vatten- och avloppsrör samt elanslutningar vid planeringen. Vi på Köksspecialisten kommer med kloka råd och tips.
 • Välj noggrant material du vill använda i ditt badrum. Tänk på både estetiska och funktionella aspekter. Tänk på fukttåliga material som är lämpliga för badrumsmiljöer. Jämför också priser och kvalitet för att hitta det bästa alternativet för din budget.
 •  Anlita professionell hjälp, särskilt för VVS- och elektriska arbeten. Vi säkerställer att arbetet utförs korrekt och enligt gällande regler.
 • Om du bor i bostaden under renoveringen kan det vara klokt att planera för tillfälliga lösningar. Se till att du har tillgång till ett fungerande badrum eller att du har alternativa möjligheter att tillfredsställa dina behov under renoveringsprocessen.

Badrumsbloggen

Vad kostar det att renovera ett badrum?
31 oktober, 2023
Vad kostar det att renovera ett badrum?
Att renovera ett badrum är en av de mest populära projekt när det kommer till att förbättra sitt hem. Ett fräscht och modernt badrum kan inte bara öka trivseln i ditt hem, utan även öka värdet på din bostad. Men en badrumsrenovering är inte en billig affär, och kostnaderna kan variera kraftigt beroende på olika...
Så hittar du en pålitlig byggfirma i Stockholm
19 juli, 2023
Så hittar du en pålitlig byggfirma i Stockholm
Att hitta en pålitlig byggfirma i Stockholm kräver lite forskning och omsorg. Oavsett om du behöver hjälp med din köksrenovering, badrumsrenovering eller totalrenovering är det otroligt viktigt att anlitar en pålitlig och kompetent byggföretag. I det här inlägget hittar du några steg du kan ta hänsyn till för att säkerställa att du samarbetar med rätt...
Kan en badrumsrenovering i Stockholm höja värdet på min bostad?
8 mars, 2021
Kan en badrumsrenovering i Stockholm höja värdet på min bostad?
I Stockholm bygger man för lite bostäder i förhållande till det stora antal människor som hela tiden flyttar in och detta medför att marknaden för de befintliga bostäderna är väldigt het.
Adress
Ulvsundavägen 46
167 33 Bromma
Telefonnummer
072-8578797
E-post
info@koksspecialisten.se
Öppettider
måndag - fredag 08–19
lördag 10–17
söndag 12–16

© Köksspecialisten i Stockholm AB 2023. Alla rättigheter förbehållna.