totalrenoveringVåra projektledare lägger upp planen och föjer upp den

8 mars, 2021by admin0

Våra projektledare, Som byggföretag med stor bredd så erbjuder vi även erfaren och kompetent projektledning. Vi kan ge dig som privatperson eller företagare rådgivning som inkluderar alla aspekter av byggnation: budget, arkitektur och ritningar, konstruktion, materialval med mera. Vi kan bli det stöd du behöver för att ditt renoveringsprojekt ska bli lyckat.

Anlitar du oss för en totalrenovering så får du ett stort antal fördelar. En av de viktigaste är en värdehöjning, som på sikt kan bli en lyckosam affär. Oavsett om du renoverar bostaden för att öka trivseln för dig och din familj eller om du vill sälja vidare så kan vi uppnå goda resultat.

Många kunder har genom åren anlitat oss för att genomföra en totalrenovering för att höja värdet på sina bostäder inför försäljning. Något som kan leda till ett väsentligt lyft, inte minst på den heta bostadsmarknaden i Stockholm, där varje kvadratmeter är guld värd. Vi står för hela renoveringen och kan även hjälpa till med kontakter med mäklare och andra inför försäljningen.

Det finns många knappar att skruva på vid en renovering av köket. Du kan få stora resultat med små medel genom att byta ut små komponenter i köket. Om det krävs mer kan du även förnya ditt kök genom att byta bänkskiva.

Våra projektledare

Leave a Reply

Adress
Ulvsundavägen 46
167 33 Bromma
Telefonnummer
08-403 045 74
E-post
info@koksspecialisten.se
Öppettider
måndag - fredag 08–19
lördag 10–17
söndag 12–16

© Köksspecialisten i Stockholm AB 2023. Alla rättigheter förbehållna.