totalrenoveringLägenhetsrenovering Stockholm

7 mars, 2021by admin0

Lägenhetsrenovering Stockholm, Att förnya i hemmet ligger ofta högt på mångas önskelista! Oavsett vilken typ av renovering du vill göra så kan vi färdigställa den kostnadseffektivt enligt gällande branschregler. Vi har hjälpt många att förverkliga sina renoveringsdrömmar när det gäller renovering i Stockholm.

Noggrann planering är en stark grund till ett lyckat resultat vid lägenhetsrenovering Stockholm!
En lägenhetsrenovering är ett stort projekt som kräver noggrann planering, många yrkesgrupper kan vara inblandade och då är det också viktigt att alla arbeten sker i rätt ordning. Det ingår oftast många arbetsmoment i en lägenhetsrenovering såsom VVS installationer , El installationer, målning- & underarbeten, snickeriarbeten, plattsättning osv.

Funktionalitet och lättstädat är alltid bra ledord för både badrum och kök. Kontrollera placering på samtliga el-uttag, vilken typ av belysning ni vill ha, vid mörkare färgton på väggar är det exempelvis smart att välja starkare ljuskällor osv.

Kostnad lägenhetsrenovering Stockholm
Bra planering är grunden till ett bra slutresultat. Noggrann planering är A och O för att undvika att fastna i ett renoveringsprojekt som drar ut på tiden. Det kan vara svårt och kostsamt att göra ändringar när renoveringen väl är igång.
Se därför till att ni har en ordentlig ritning från början så sparar ni både tid och pengar.

Du kan boka in en tid för ett kostnadsfritt hembesök där vi tillsammans går genom förutsättningarna för en renovering. Kontakta oss eller ring oss på: 08-403 045 74

Leave a Reply

Adress
Ulvsundavägen 46
167 33 Bromma
Telefonnummer
072-8578797
E-post
info@koksspecialisten.se
Öppettider
måndag - fredag 08–19
lördag 10–17
söndag 12–16

© Köksspecialisten i Stockholm AB 2023. Alla rättigheter förbehållna.